tisdag 25 mars 2014

Svenska etablissemanget blundar skamlöst...eller är situtionen annan i Oslo, Sverige inne ibland de ledande nationerna i våldtäcktstoppen.




 I Sverige sker enligt FN näst flest våldtäkter i världen. Bara det afrikanska landet Lesotho är värre. Konfronterad med den uppgiften fnissar Margot Wallström och menar att så illa kan det ju ändå inte vara. Men hon förklarar samtidigt att det i vissa kulturer är socialt nedärvt att män använder våldtäkt som ett sätt att hävda sin makt och för att håna och sätta skräck i fienden. Det är alltså inte driften som styr dessa invandrade våldtäktsmän – det är ett sätt att visa sin överlägsenhet över den svage (svenske mannen) som inte klarar av att försvara sina kvinnor.

Kan Gudrun Schyman, Fi ( som för alla som gjort värnplikten betyder den lede fienden) vifta bort 100 våldtäkter om dagen och påstå att det är svenska män som på senare år blivit sexgalningar i en omfattning som världen i övrigt inte kommer i närheten av. Vågar Jerzy Sarnecki inför dessa 100 kvinnor hävda att de har sig själva att skylla?
Insändare av Rolf Malm Avpixlat.


Hmm man undrar omdet är rasistiskt att inte bli våldtagen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar