fredag 30 januari 2015

Sverige är sjukt

Blodet flyter i alla världens hörn där islam finns med. Senast massakern på Filippinerna, trots fredsavtalet om  autonomi.

http://svenska.yle.fi/artikel/2015/01/30/hur-mycket-flyktingar-ska-sverige-ta

Artikelförfattaren håller också en allt för strikt PK- linje. Sverige är förövrigt sjukt, man ska rehabilitera IS mördare.   Markus Birro fick sparken för att ätit middag med några SD ledare.

Krigen fortsätter i Islamska världen. Lösningen är nog en annan än den tragiska förflyttningen av människor till främmande länder.

Före detta fick Birro sparken  från expressen för att ha kritiserat Islam! Att  Expressen är sjuk visste vi dock tidigare.

Ingemo Lindroos  på svenska Yle kör ju blint en hård PK-linje. Vega är ju mycket restriktivt,  censuren begränsar debatten, en viss styrning, rätt hård om det handlar m Islam.








https://tommydahlman.wordpress.com/2015/01/30/det-var-helt-korrekt-att-sparka-marcus-birro/



Marcus Birro,  kristen reporter

Uppdrag granskning


"Det som inte togs upp i Uppdrag Gransknings dokumentär var legitimeringen av antisemitism från politiskt håll som Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet i Malmö ligger bakom. De rödgröna politikerna i Malmö har inte tagit avstånd från antisemitism utan man har på alla sätt signalerat att antisemitism är normen.

http://jihadimalmo.blogspot.fi/2015/01/s-har-gjort-antisemitismen-till-norm-i.html


http://avpixlat.info/2015/01/21/hur-mycket-jihadism-tal-sverige-del-2/


KRÖNIKA Jihadism och terrorism handlar om en högre kallelse, en övertygelse, kanske till och med om rent och djupt hat mot västvärlden och allt vi står för, våra värderingar och livsstil. En kallelse och ett hat som går långt bortom familj och löften om jobb och terapi.

Löftet om paradiset, otaliga oskulder och martyrskap lockar naturligtvis betydligt mer än ett jordeliv som en skattebetalande ”knegarsvenne” inskriven på regelbundna gruppterapimöten. Detta förstår inte det politiskt korrekta Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar