söndag 1 april 2018

Ledare om hat på Österbottens Tidning



https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/187832 


 https://www.youtube.com/watch?v=6GRuDDYoOeo

 Othman berör i en ledare hat som bland annat riktats mot en enskild Journalist. Samtidigt som man med rätta fördömmer detta betéende bör man komma ihåg att döden som känt alltid har en orsak. Vargen sprider rädslor i Österbotten just för tillfället. Ordet varghat förekommer, som argument bland detta djurs kramare. Till detta motstånd mot vargen finns ju en orsak i den otrygghet som dess närvaro orsakar.
Likaså finns det en orsak till att dessa individers hat riktas mot en enskild journalist. Beklagligt och helt felaktigt betèende hur som helst. 
Det finns ju en massa  individer som med orsak, kvinnor som är otrygga i skandinavien idag.
På grund av invandringen, se Malmö som ett skräck exempel.
Händelser som inte ryms med i åsiktskorridoren, våldtäkter och mord. Händelser som inte orsakats av vargen som i jämförelse mest gett sig på djur.
 Åsiktskorridoren är allt för smal, och borde avlägsnas inom det rimliga, lagliga förståss, självklart orsakar PK-ismen mycken uppdämd ilska, behandlingen i media av oliktänkande.
Tex expressens olagliga hetsjakt på dessa. Sverige utmärker sig främst, regeringen vill införa censur, klämmer åt Facebook och Google.
Människors sätt att uttrycka sina tankar kringskärs, Islam denna föråldrade ideologi tenderar att ses som en ras. Aftonbladets hetsskriverier har orsakat ett självmord, samtidigt som invandrinens problem tystas ner som rasism hets om någon uttalar sig, mycket blir uppdämt med anra ord.
Det har gått så långt att människor inte vågar uttala sig i Sverige, tycker man fel kan man förlora jobbet. En ärlig debatt där problemen inte tystas ner kunde göra mycket gott.

Note: Hets och hat finns ju och har alltid funnits och bör bekämpas. Ett sätt att göra detta är att ta tag i de problemen som finns och inte sopa dem under mattan i PK koridoren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar