torsdag 14 januari 2021

Stormningen var planerad.

 Carl Norberg
29 m  · Sputnik  ·
Och här har vi det;
Vad visste Pelosi och McConnell om den planerade attacken mot den amerikanska huvudstaden innan kammaren anklagade president Trump för att uppmuntra till våld?
President Trump anklagades för belägringen av US Capitol förra onsdagen, men FBI bekräftade att attacken var planerad flera dagar i förväg.
Undersökande reporter John Solomon släppte en bomb på onsdagkvällen och sa att DC-polisen avvisade hans FOIA-begäran om register över deras utredning av belägringen av USA: s huvudstad.
DC-polisen sa att frisläppandet av uppgifterna skulle vara "personligt pinsamt" och integritets inkräktande om man skulle släppa dokumenten.
Ja men då så 🙂
”Vi kommer att kämpa för dessa dokument men något säger mig att vad som finns i dessa dokument har mycket mycket stor betydelse för vad som hände på The Hill och frågan jag har är vad visste Nancy Pelosi, vad visste Mitch McConnell om dessa hot i förväg ”, Berättade John Solomon för tidigare Missouri-guvernören Eric Greitens. ”Om de inte visste det, då är det ett underrättelsefel hos polisen. Om de visste att det fanns något som de inte berättade för oss innan vi gick in i denna anklagelse. ”
Solomon sa att FBI, NYPD och USCP hade förkunskaper om planer för våld vid US Capitol, inklusive intel hotande med mord på poliser.
Om detta var en planerad attack kan du inte anklaga presidenten för att ha uppmuntrat en spontan attack när den planerades dagar tidigare.
John Solomon sa också att insidekällor läckt ut kartor, interna dokument som hjälper till att hjälpa upploppsmakare att komma in och navigera i Capitol-byggnaden.
Amerikanska statsåklagaren väcker ett konspirationsärende, vilket är ett ytterligare bevis på att belägringen var planerad.
Presidenten måste rimligtvis ha kännedom i saken vilket leder till att hans agerande ställs i ett helt annat ljus av verkligheten, vilket alltså även gäller för Nancy Pelosi och Mitch McConnell.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar