lördag 12 april 2014

Signaturen fritänkare på svenska yle

 INGET land i världen kan ta emot en okontrollerad ström invandrare. välfärdsstaten fungerar endast om man betalar in pengar till den, det säger ju sig själv att det inte är hållbart om folk som aldrig betalat skatt mitt i allt får komma hit och leva på bidrag.

Det existerar individuell rasism, det ska bekämpas och fördömas, men våra politiker och medier uppmuntrar inte till rasism, rasistiska brott utreds av polis och domstolar och faktum är att Västvärlden är den ENDA civilisation som har en sådan här stor invandring och överhuvudtaget uppmuntrar till mångkultur och tolerans. INGET afrikanskt, arabiskt eller asiatiskt land gör detsamma. flyttar man dit får man allt anpassa sig till deras samhällen. Vi tar emot invandrare med öppna armar och de finns på höga positioner i samhället trots mångkulturalisternas eviga gnäll om hur rasistiska vi är.
***

Dessutom vore det förnuftigt att investera i muslimflyktingarna i deras egna miljöer.
Byggande av moskéer skulle tax sparas in, och alla dessa medel kunde satsas på att hjälpa folk på platsen istället för att bygga helgedomar till en Allah som uppenbarligen inte existerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar