lördag 31 maj 2014

Till Sveriges Statsminister.



Se folket som Dina arbetsgivare och inte som Dina undersåtar.
Ge raka svar på raka frågor. Ju känsligare frågor desto viktigare att Du besvarar dem.

Ge oss ett entydigt svar på frågan varför Sverige ska ta emot fler asyl- och anhörighetsinvandrare än något annat land i Europa i proportion till sin befolkningsmängd. Var också ärlig och tala om hur mycket denna politik kostar!

Gör klart att Sveriges lagar är byggda på kristen etik. Förklara och försvara detta, innan någon i Din närhet lyckas förbjuda även de orden. Eller utnämna kristna svenskar till rasister!

Mobba inte politiska motståndare! Föregå med gott exempel. Du är statsminister! Beskyll inte andra för att ha en felaktig människosyn!

Gör inte om misstaget att söka överenskommelser med Miljöpartiet, innan Du vågar agera. Nu får det räcka!!

M förlorade massor i EU-valet och MP gick fram, därför att Du inte ville/vågade ta strid med dem och nämna för alla vilken livsfarlig politik MP vill föra. Din stab vet detta, medan Du i stället talar om hur farliga SD är…

Förklara uttrycket att “Sverige har råd” med än det ena än det andra, när Du låtit svensk infrastruktur (vägar, järnvägar m.m.) förfalla. Det hade vi tydligen inte råd med enligt Dig!

Använd inte nedlåtande benämningar som “särintresse” på grupperingar som Du inte tycker om. Dina uttalanden om att svenska försvaret är ett särintresse har redan kostat Ditt parti hundratusentals röster.

Analysera världshistorien (ingen svensk har större resurser än Du) och undersök om något land haft framgång med en politik som lägger sig platt för främmande religioner, intressen och kulturer!

Betänk att det är lättare för folket att byta politiker än för politikerna att byta folk. Trots att ni alla på sistone varit framgångsrika med det senare.
Med uppriktig hälsning
Ian Wahtmeister.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar