måndag 30 juni 2014

Mohammeds flickor, på svenska

http://avpixlat.info/2014/06/29/eldfangda-tal-nar-muhammeds-flickor-slapptes/#more-115708

Mona Walter är mycket förvånad över att västerlänningar inte känner till begreppet taqiyya, det vill säga att det är tillåtet att ljuga för otrogna om det främjar islam. Hon har sett på nära håll hur imamer säger en sak i moskén och en helt annan när de talar med västerlänningar.

– Ni ska höra vad de säger i moskén egentligen. Föd minst 5-10 barn. Ta hit alla era släktingar. Till slut är vi fler än dem. Bli aldrig vän med de otrogna, Allah hatar dem. De hjärntvättar barn att hata, säger Mona Walter.

Hon har försökt uppmärksamma svenska medier på problemet, men hittills har det blivit kalla handen. Nästan ingen är intresserad. Och när Sveriges Television gjorde ett inslag om hoten mot henne, klippte de bort hälften av det hon sa.

– Svenska journalister publicerar inte sanningen, konstaterar hon bistert.

– Man kan helt enkelt inte tala om islam i Sverige. Till och med jag, en svart kvinna från Afrika, har kallats rasist. Journalisterna är rädda att kallas rasister och de är rädda för att bli attackerade rent fysiskt, men det vågar de inte erkänna.
Många somalier vill integreras, men hindras av “rättroende” landsmän, menar Mona Walter. De lever i Sverige, men lyder under sharia. Att frigöra de muslimska kvinnorna blir mycket svårt, tror hon, eftersom de hjärntvättats att lyda Koranen och inte lyssna på kaffirs, Satans medhjälpare.

– De måste befria sig själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar