fredag 28 november 2014

Från Svenska Yle: svartepetter är den stora ondskan...

http://fof.se/tidning/2014/2/artikel/darfor-strider-shiiter-och-sunniter


Svartepetter är den stora ondskan.

Inlagt av Gäst (ej verifierad) 26.11.2014 - 23:26
Och på vilka grunder fattar du ett sådant antagande, Svartepetter. Inte kan hela värden ha samma islamofobi som du, eller hur? Du beskyller hela tiden de med islamsk tro för allt ont som sker i världen , men hur är det med din egen religion? Kanske det är där som problemet finns, men du är vilseledd i dina tankar.

Ganska rörigt i muslimska världen miljoner flyr undan våldet, dödandet och  förföljelserna ,jag må vara Islamofob vad är då de som flyr? Inget slut ser vi heller på eländet.

Svartepetter
PS. uttalar mig här vet inte nu om svenska yle publicerar  mitt svar.

Det gjorde hon tydligen inte. En skribent låst i sin PK-ism. Anklagelsen mot ovan mot Svartepetter  är både substansfri och naiv.


Svenska yle debattör:                                                                                                                    

Inlagt av det var bättre förr (ej verifierad) 28.11.2014 - 09:43
Hur kan vi vara så dumma , att vi ens låter oss ledas in i denna debatt. Vi har klarat av att bygga ett jämlikt, rättvist och bra samhälle till 100% utan muslimska värderingar. Kalla det kristen religion, eller västerländsk civilisation, eller sunt bondförnuft, eller vad annat ni vill, men resultatet har varit ganska så bra.

Och nu plötsligt, släpper vi utan kritik dessa muslimska värderingar in i vårt samhälle som de facto vrider klockan bakåt med stor fart. Varför? Invandringen (till stor del från muslimska länder) var ju tänkt att ge invandrarna en chans till drägligt liv. VAd händer? jo istället för att låta dem anta våra värderingar och s.a.s. börja bygga livet på de premisser som gjort vårt samhälle gott , så vänder vi kappan och antar deras värderingar istället -vilket ju försämrar vårt samhälle. Det blir ju någon form av "motsatt integrering", ifall ett sådant ord existerar. Kanske vi i framtiden också kan börja halshugga folk på torget, som ett tecken på vår liberalism?


Om denna åsikt gör mig "islamofob", så var så god, be my guest. Ännu får vi ju ha åsikter i detta land, men kanske någon Mullah snart kan utlysa en Fatwa över mig för mina hedniska tankar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar