måndag 26 oktober 2020

En simpel förklaring

 Brennan och Clapper är väl skyldiga till skapandet av Russagate, att  det oväntade hände, Hillary Clinton förlorade valet. Men all denna nonsens om rysk inblanding användes till att medelst ricksrätt försöka åtala Trump, få honom avsatt redan från första dagen efter installationen som President. Den så kallade klappjakten har pågått hela tiden. Adam Shiff driver detta han är en a de största lögnarna i hela affären, men utan Clapper och Brennan hade det inte gått, de här två är inga sanningsägare precis. Man kan spekuleraom vilka som är de ricktiga makthavarna bakom presidenten.
Ryssarna ligger absolut inte bakom Biden affären, sannolikt föredrar ryssarna Biden så de här informationen som media undanhåller nu kan nog komma ut efter valet. Det kan gå så att Biden avsätts om han vinner ock Kamala Harris blir president. Allt detta är mycket komplicerat hur det fungerar bakom presidenten jag har inte samlat på källor så detta får tas som det är men så här är det tänkbart att det fungerar bland de som utformar och styr politiken i USA stort. Naturligtvis korrumperat. Kongressen skullenväl ha en chans att reda ut ett och annat men de vågar nog inte de är rädda för underättelsetjänsten de också.

Allt detta här på engelska är nonses!

(CNSNews.com) –  More than 50 former intelligence officials, including some harsh public critics of President Trump, have signed a statement expressing their view that the Hunter Biden email revelations published by the New York Post and casting Democratic presidential nominee Joe Biden in a dim light have “all the classic earmarks of a Russian information operation.”
https://consortiumnews.com/2020/10/26/ray-mcgovern-tells-aaron-mate-blaming-moscow-for-hunter-bidens-laptop-is-russiagate-disinformation/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar