måndag 11 februari 2013

SD i Sverige växer

Enligt senaste undersökningarna.

Orsaken är säkert att allt fler  inte godtar den  rådande invandringspolitiken.
Förövrigt de flesta länder  har egna  " fattiga " ( ex uppdrag granskning, fattiga barn i Sverige ) som har det svårt.
Sedan beror det på var man drar gränsen för fattigdom.
Men också hur människorna upplever sin situation i jämförelse  med  andra.
Hur man upplever invandrare, hur man känner sig förbigången, kanske glömd i PK-Sverige.
Där pressen och allt mer på ett mobbningsliknande sätt riktar sig mot SD.
SD ter ju sig som en allas  hackyckling.
Hänvisande titt och tätt, till lust och leda till  SDs  mörka förflutna.
Partiet har bytt folk och ett annat program, egentligen en ny dator  och nytt program samtidigt som " virusen" avlägsnas.
Den pågående pimsningen verkar ju öka ändå sympatierna  för partiet, vilket  kan ses  som en naturlig reaktion hos väljare som redan är utDet var talande när Sveriges ledande feminist tillfrågades av SvTs UG gällande dessa medeltida normer om fyra fruar och liknande lagbrott i våra stora moskéer. Gudruns Schyman har, istället för att utnyttja ett enastående tillfälle till att fördöma brott mot jämställdheten i religionens namn, så valde hon att blunda och inte säga ett ord. Så har vi det i Sverige så fort ”de andras” del av kulturella eller religiösa normer kränker kvinnor och ungdomars rättigheter. Då blir de vita feministerna tysta eller fortsätter att prata om den globala allmänna könsmaktsordningen och de inte vågar beröra dessa kulturspecifika former av medeltida kränkningar mot invandrarungdomar och kvinnor.   leda på den etablerade politiken.
Det mesta har ju omvandlats till " ras  och fobier" samtidigt som partierna kör på i samma spår.
Tendenser till  att anpassa politiken till SD   finns ju bland tex moderaterna.

"Anpassningar" av detta slag liksom annan frisering av fasaderna kan ju jämföras med propaganda, ett sätt att föra väljarna bakom ljuset.
Att det blir en sådan anpassning till konkurrenten är ju rätt vanligt, orsaken självklar.

Bahareh :

Det var talande när Sveriges ledande feminist tillfrågades av SvTs UG gällande dessa medeltida normer om fyra fruar och liknande lagbrott i våra stora moskéer. Gudruns Schyman har, istället för att utnyttja ett enastående tillfälle till att fördöma brott mot jämställdheten i religionens namn, så valde hon att blunda och inte säga ett ord. Så har vi det i Sverige så fort ”de andras” del av kulturella eller religiösa normer kränker kvinnor och ungdomars rättigheter. Då blir de vita feministerna tysta eller fortsätter att prata om den globala allmänna könsmaktsordningen och de inte vågar beröra dessa kulturspecifika former av medeltida kränkningar mot invandrarungdomar och kvinnor.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar