lördag 9 november 2013

Insänt av Kodiaken ( avpixlat) , Kontrollen vi utsätts för ? De som bara ser demoner bör inte trycka på länken nedan.

Våra hjärnor kontrolleras av 2 krafter. Det är den politiska och ideologiska kraften och den ekonomiska kraften i form av bank, finans och media. Tillsammans bildar de den politiska, ekonomiska och mediala maktelit som styr detta land. Denna maktelit äger och manipulera våra 2 sinnen syn och hörsel. Vi matas med reklam och indoktrinering från morgon till kväll genom TV, radio, tidningar, Internet och i telefonen. Vi är konsumenter och vi ska konsumera.

Vi indoktrineras med åsikter och värderingar och det fria tänkandet förtrycks. SVT och TV4 lägger in dolda budskap i form av suggestiv bakgrundsmusik i sina reportage. Reportage om flyktingar beläggs med bakgrundsmusik i form av sorgset klinkande piano vars syfte är att väcka empati och medkänsla. Reportage om SD och den sverigevänliga rörelsen beläggs med bakgrundsmusik från skräckfilmer som är skrämmande och olycksbådande. Tips är att lyssna och studera bakgrundsmusiken.

Denna maktelit har tagit formen av oligarker som varken känner lojalitet eller tillhörighet med den egna befolkningen. Deras lojalitet ligger hos andra oligarker i den globaliserade världen. Den egna befolkningen ses som ett hot som ska bekämpas och förtryckas. G. Orwells 1984 dystopi har överträffats.

http://avpixlat.info/2013/11/07/det-monetara-systemet/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar