torsdag 28 november 2013

"Islamofobi"


Det finns ju en massa problem  med Islam man kommer inte ifrån detta.Tror nog Gilliou har rätt att tro Islam tar över makten tex i Danmark, då handlar det Islamofobi.
Men inflytande långt utöver va som är rimligt  ges det ju orimligt med utrymme för.
Som religion ges ju Islam allt för mycket "PK-vördnad", hänsyn  ideologin inte på något sätt är värd.
Detta  med denna överdrivna känslighet, sårbarhet, som finns i muslimska kretsar måste ju främst ses  som en svaghet, att ideologin står på en för dem osäker
 grund.
Uppenbarligen gnager tvivlet hos många.
Men det  bör vara tillåtet att kritisera ideologin/religionen trots detta, alla andra ideologier kan ju kritiseras.  PK ger ju just denna föråldrade inriktning högre status, fast den befinner  lägst ner bland de fossilaste av religiösa ideologier.
Mycken orsak till problemen är dock att det mesta förtigs, PK kommer inte med argument, snarare med hets mot oliktänkande eller just påståenden som islamofobi eller att generalisera om nazism.
Därför att sakliga motargument helt enkelt inte finns.
Ofrånkomligt är också att om Sverige som förutspås tar in ytterligare en miljon flyktingar kommer dessa att få ett avsevärt större politiskt inflytande.

Exempel från Avpixlat:
Integrationen in i det svenska samhället fungerar dessvärre så dåligt och segregationen är så omfattande att det sociala, kulturella och religiösa tvånget från det gamla hemlandet kan upprätthållas även här. Unga kvinnor med lågkulturell invandrarbakgrund som själva blivit könsstympade och bott hela eller större delen av sina liv i Sverige vittnar om att de tänker utsätta sina egna döttrar för samma övergrepp.

Eftersom flickorna förstås ska giftas bort med män från det egna hemlandet och inte får blanda sig med svenskar, är det viktigt att de könsstympas och sys ihop för att garantera deras kyskhet och den sexuella kontrollen. Utan denna garanti vill ingen man ur den egna gruppen ha kvinnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar