tisdag 29 september 2020

Utdrag ur Yles Facebook debatt.

 


1. Det vi vet är att Biden av partiet förbjudits att under inga som helst omständigheter erkänna Trump som vinnare. Vi vet också att Big Tech kommer att stoppa Trump att på sociala medier utropa sig som segrare. Vi vet också att mail-in voting kommer att användas för ett bestämt syfte som inte har något att göra med corona-viruset. Detta är inte rent spel. Hur många gånger ska jag behöva förklara det?
 · Reply · 22h
B.N
Jaha och det har inte slagit Yle att Trump vinner valet, men att demokraterna inte kommer att godkänna detta resultat. Det är förmodligen just så det blir.
Ert Trumphat börjar bli ganska tröttsamt. … See More
 · Reply · 20h

Top Fan
T. E
B. N håller med, börjar bli riktigt skrattretande. Trodde också att yle(skattepengar) skulle vara objektiva. Men icke. Yllätys
 · Reply · 19h ·
K. B
Men det har ju ingen betydelse om Demokraterna godkänner eller inte godkänner ett valresultat, det är inte de som sitter med maktappraten i knät, de kan inte tvinga till sig makten. Men en sittande president kan vägra att avgå
 · Reply · 13h
A.R
Det går tydligen att kritisera här, censuren tar det på Yles debattsida.

 

Rewiev  Svenska Yle en anonym som klagar på sin avstängning:

 Juni 2018
Jag skriver en passande kommentar efter dagens möte mellan Trump och Kim jong-un och Yle-trollen blir så kränkta att de blockerar mitt konto:
Vilka otroliga fånar ni på Yle måste känna er som idag. Vanligtvis brukar man få man sparken från jobbet när man missköter det så illa som ni har gjort! Skäms på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar